KVK: 83489649

Diensten

Diensten

Ongeacht of u een particulier of een bedrijf bent, bij ons kunt u rekenen op volledig gepersonaliseerde dienstverlening, afgestemd op uw unieke behoeften. Staat wat u zoekt niet hieronder vermeld in ons aanbod? Geen zorgen. Wij zijn erop gespecialiseerd diensten te creëren op basis van uw specifieke wensen en ideeën. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken hoe we een dienst op maat voor u kunnen realiseren.

Standaarddiensten

Beveiliging

  • Wij ondersteunen u bij het veilig instellen van een hardware wallet met geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Hierdoor kunt u uw cryptovaluta veilig en in eigen beheer offline bewaren, waardoor deze beschermd is tegen hackers, virussen en andere (digitale) bedreigingen.

Lezing

  • Een interactieve, op maat gemaakte lezing waarin we diverse onderwerpen op een begrijpelijke manier behandelen. Wij kunnen natuurlijk ook nog onderwerpen naar uw keuze in de lezing verwerken. Hiermee zorgen we ervoor dat de lezing perfect aansluit op uw behoeftes.

Ondersteuning

  • Wij bieden ondersteuning bij al uw vragen over blockchain en cryptovaluta. Wij staan voor u klaar om te kijken op welke manier wij u het beste van dienst kunnen zijn. Met onze kennis en ervaring zorgen we voor onafhankelijke en actuele antwoorden op uw vraagstukken.

Expertisediensten

Deskundigheidsrapport

  • We zijn gespecialiseerd in het opstellen van Deskundigheidsrapporten. Wanneer u ons een casus voorlegt, bekijken we deze zorgvuldig. Na afronding verstrekken we u het uitgebreide deskundigheidsrapport.

Blockchain-onderzoek

  • Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van blockchain-onderzoek. Voor uw specifieke casus voeren wij een grondig onderzoek uit. Na afronding van het onderzoek overhandigen we u een uitgebreid rapport waarin onze bevindingen zijn beschreven.

Kennispartner

  • Wij treden op als kennispartner voor u of uw organisatie. We begeleiden u bij al uw vragen en plannen omtrent blockchain en cryptovaluta. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen om uw team (op locatie) te begeleiden met al hun relevante vraagstukken.

Heeft u vragen? Contacteer ons