KVK: 83489649

Diensten

Diensten

Ongeacht of u een particulier of een bedrijf bent, bij ons kunt u rekenen op volledig gepersonaliseerde dienstverlening, afgestemd op uw unieke behoeften. Staat wat u zoekt niet hieronder vermeld in ons aanbod? Geen zorgen. Wij zijn erop gespecialiseerd diensten te creëren op basis van uw specifieke wensen en ideeën. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken hoe we een dienst op maat voor u kunnen realiseren.

Standaarddiensten

Beveiliging

  • Wij ondersteunen u bij het veilig instellen van een hardware wallet met geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Hierdoor kunt u uw cryptovaluta veilig en in eigen beheer offline bewaren, waardoor deze beschermd is tegen hackers, virussen en andere (digitale) bedreigingen.

Lezing

  • Een interactieve, op maat gemaakte lezing waarin we diverse onderwerpen op een begrijpelijke manier behandelen. Wij kunnen natuurlijk ook nog onderwerpen naar uw keuze in de lezing verwerken. Hiermee zorgen we ervoor dat de lezing perfect aansluit op uw behoeftes.

Herkomst van vermogen

  • Wij kunnen het cryptovermogen, samen met de door de cliënt aangeleverde documenten, koppelen aan de data in de blockchain. Dit stelt ons in staat te verifiëren of het vermogen op een manier is verkregen die voldoet aan de normen van de financiële instelling waarbij aantoonbaarheid vereist is.

Expertisediensten

Deskundigheidsrapport

  • We zijn gespecialiseerd in het opstellen van Deskundigheidsrapporten. Wanneer u ons een casus voorlegt, bekijken we deze zorgvuldig. Na afronding verstrekken we u het uitgebreide deskundigheidsrapport.

Blockchain-onderzoek

  • Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van blockchain-onderzoek. Voor uw specifieke casus voeren wij een grondig onderzoek uit. Na afronding van het onderzoek overhandigen we u een uitgebreid rapport waarin onze bevindingen zijn beschreven.

Wallet-herstel

  • In vrijwel alle gevallen kunnen wij u met deze dienst eindelijk een antwoord geven op de vraag of u nog bij uw cryptovaluta kunt, of dat het helaas verloren is gegaan. In beide gevallen weet u dan eindelijk waar u aan toe bent. Echter, met ons specialisme zetten wij ons volledig in en doen wij alles binnen onze mogelijkheden om uw cryptovaluta terug te krijgen.

Heeft u vragen? Contacteer ons